APC Smart-UPS SRT Li-Ion 1000VA RM Network Card szünetmentes tápegység (SRTL1000RMXLI-NC)

1 290 270 Ft

(1 015 961 Ft + 27% Áfa)

Külső raktáron, 2 munkanap

Azonosító: 1218325
Gyártói cikkszám: SRTL1000RMXLI-NC
Fogyasztói jótállás: 36 Hónap
Jótállás (Jogi személy): 12 Hónap
Termékinformációk "APC Smart-UPS SRT Li-Ion 1000VA RM Network Card szünetmentes tápegység (SRTL1000RMXLI-NC)"

Tulajdonságok:

 • ECO-mód - A megfelelő energiaellátási körülmények esetén használaton kívüli elektromos alkatrészeket megkerülő üzemmód, mellyel magas működési hatékonyság érhető el a védelem feláldozása nélkül
 • Értesítés az akkumulátor hibájáról - Az akkumulátorok időben küldött hibaelemzése lehetővé teszi a megelőző karbantartást
 • Grafikus LCD-kijelző- Szövegek és magyarázó ábrák, melyek a használat módját, a rendszerparamétereket és a riasztásokat ismertetik.
 • Keret/torony konvertibilitásMegtartja az UPS eredeti befektetési értékét a toronykivitelről a rackbe szerelt környezetre való áttéréskor.

Elérhetőség:

Automatikus belső elkerülő áramkör - Hálózati tápellátást biztosít a csatlakoztatott berendezésekhez az UPS túlterhelése vagy hibája esetében. Skálázható futásidő - Szükség szerint a futásidő gyors bővítése. Intelligens akkumulátor kezelés - Intelligens, precíziós töltés segítségével maximalizálja az akkumulátor teljesítményét, élettartamát és megbízhatóságát. Üzem közben cserélhető akkumulátorok - Folyamatos, megszakítás nélküli tápellátást biztosít, mialatt az akkuk cseréje folyik Automatikus újraindítás az UPS leállása után - A csatlakoztatott berendezés automatikus elindítása a hálózati tápellátás helyreállásakor. Hőkompenzációs akkumulátortöltés - Az akkumulátor tényleges hőmérséklete alapján a töltőfeszültség szabályozásával meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Marketingjellemzők:

Elkerüli a költséges áramellátási probléma tartása az informatikai berendezések és az adatok biztonságos és hozzáférhető - A hálózati szintű áramkondicionálás véd a károsító tranziensektől és romboló hatású zavaró jelektől. A solid state automatikus feszültségszabályozás az akku használata nélkül megnöveli 30%-kal az alacsony bemenő feszültséget, illetve 12%-kal lecsökkenti a magas feszültséget. Megbízható akkumulátoros tartalék ellátási kapacitás az áramkimaradások áthidalásához vagy a rendszerek zökkenőmentes leállításához Alacsony üzemeltetési és karbantartási költségek - Az APC forradalmi újdonsága, az intelligens töltésfelügyelet az intelligens, precíziós, hőmérséklet-kompenzált töltésnek köszönhetően maximalizálja az akkumulátorok teljesítményét és élettartamát. Az automatikus önteszt biztosítja az akku megbízhatóságát, és a felhasználókat előre figyelmezteti az akkuk cseréjére. A kényelmesen, könnyen és üzem közben is csatlakoztatható modulok az áramellátás leállítása nélküli akkucserét tesznek lehetővé. Takarítson meg időt a könnyen és kényelmesen használható távoli hozzáféréssel - Hálózaton menedzselhető soros- vagy USB-porton, illetve opcionálisan Ethernet-kapcsolaton keresztül. Része a Powerchute® Network Shutdown szoftver, mely kényelmes felügyeletet és ellenőrzést, innovatív energiamenedzsment lehetőségeket, valamint az operációs rendszernél kényelmes leállítást biztosít. Gondtalan üzemelés a berendezések vezető gyártó által nyújtott teljes kompatibilitásának és megbízhatóságának köszönhetően - A szervergyártók által javasolt, tiszta szinuszhullámú kimenetet biztosít, mely aktív teljesítménytényező-korrekcióval (PFC) ellátott tápellátást használ. A biztonsági ügynökségek általi tesztelés és jóváhagyás azt jelenti, hogy a Smart-UPS telepítésekor biztos lehet benne, hogy az iparág legszigorúbb szabványait is eléri vagy akár meg is haladja.

Kezelhetőség:

 • InfraStruXure Manager-kompatibilis - Központi kezelés engedélyezése az APC InfraStruXure Manager alkalmazásán keresztül.
 • Hálózatról kezelhető - A Powerchute Business Edition segítségével távvezérelt energiagazdálkodást biztosít az UPS hálózaton keresztül.
 • Állapotjelző LED-ek - A vizuális kijelzők segítségével gyorsan értelmezhető az egység és a tápellátás állapota.
 • Soros csatlakozási lehetőség - A soros porton keresztül lehetőséget biztosít az UPS vezérlésére.
 • SmartSlot - Az UPS testreszabása kezelőkártyákkal.

Karbantarthatóság:

 • Felhasználó által cserélhető akkumulátorok - Növeli a rendelkezésre állási időt, mivel lehetővé teszi a gyakorlott felhasználóknak, hogy az akkucseréket és frissítéseket végrehajtsa - csökkentve ezzel az átlagos javítási időtartamot (MTTR)
 • Előzetes hibaértesítés - Az időben küldött hibaelemzés biztosítja a problémák bekövetkezése előtti alkatrészcserét.
 • Hangriasztások - Értesítés a hálózati tápellátás és az UPS változó körülményeiről.
 • Leválasztott akkumulátor figyelmeztetője - Figyelmeztet, ha egy akkumulátor nem áll rendelkezésre tartalék tápforrásként.
 • Automatikus önteszt - Az akkuk rendszeres önellenőrző tesztje lehetővé teszi a csere szükségességének korai előrejelzését.

Műszaki információk:

Kimeneti teljesítménykapacitás: 900Watt / 1.0 kVA Max. konfigurálható teljesítmény (Wattban): 900Watt / 1.0 kVA Névleges kimeneti feszültség: 230V Egyéb kimeneti feszültségek: 220, 240 V Kimeneti feszültség torzulás: Kevesebb, mint 2% Kimeneti frekvencia (fő tápellátó hálózattal szinkronizálva): 50/60Hz +/- 3 Hz Maximális terhelési tényező: 3 : 1 Topológia: Online dupla konverzió A hullámforma típusa Szinuszhullám Kimeneti csatlakozások: (8) IEC 320 C13 (Akkumulátoros tartalék) Névleges bemeneti feszültség: 230V Bemeneti frekvencia: 40–70 Hz (automatikus érzékelés) Bemeneti csatlakozás típusa: IEC-320 C14 Bemeneti feszültségtartomány a fő műveletekre: 50-150 (40% Load), 80 - 150V Egyéb bemeneti feszültségek: 220, 240V Akkumulátor típusa: Li-ion Jellemző újratöltési idő: 6 óra Várható akkumulátor-élettartam (év): 5 - 10 Vezérlőpult: Multifunkciós folyadékkristályos kijelző (LCD) állapotjelzésekkel és vezérlő funkcióval Riasztási funkciók: Riasztások hang és fényjelekkel, súlyosság szerint rangsorolva Interfész port: RJ-45 10/100 Base-T, RJ-45 Serial , Smart-Slot , USB Maximális magasság-méretek: 128mm , 12.8cm Maximális szélességek: 432mm , 43.2cm Maximális mélység méretek: 590mm , 59.0cm Tömeg: 25.7 kg

http://www.apc.com/hu/hu/tools/ups_selector/index.cfm?ISOCountryCode=hu

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.